Zaanstreek route

Varen in de ZaanstreekMet een combinatie van typisch Zaanse houtbouw, industriële monumenten, veenweidegebieden, dorpse sferen én een stadshart is de Zaanstreek absoluut een uniek gebied in de regio Amsterdam. Met in totaal 9 dorpen én een stad is de Zaanstreek met alle contrasten meer dan de moeite waard om langs te varen.

Met de Bolplaat vaart u langs de oude pakhuizen en fabrieken aan de Zaan. Uiteraard mag een bezoek aan de ‘Zaanse Schans’ niet ontbreken.

Vaartocht boeken

 

 

De Zaanse Schans is één van de toeristische toplocaties van Nederland. Het is een unieke woon- en werkbuurt met musea, molens, winkels, oude ambachten en restaurants. Deze buurt geeft een uitstekend beeld van de Zaanstreek in de zeventiende en achttiende eeuw. Tussen de traditionele houten huizen, pakhuizen en windmolens krijgt men op de Zaanse Schans het gevoel terug te zijn in lang vervlogen tijden.

Aantal passagiers

Voor alle vaartochten geldt een maximum aantal van 12 passagiers.

Opstapplaats

Reguliersgracht tegenover nr. 86 (Amstelveld).

Prijs

Deze dagtocht is te boeken vanaf 900 EUR en is inclusief:

  • Begeleiding van een ervaren en gediplomeerde schipper
  • Ontvangst met koffie en thee
  • Eventueel samen de route bepalen
  • BTW en vermakelijkheidsretributie

Extra catering kan verzorgd worden tegen meerprijs. U kunt hierbij denken aan onder andere frisdrank, wijn, bier, hartige snacks en maaltijden.Vaartocht boeken

 

Bekijk al onze alle vaartochten in en nabij Amsterdam.